Top studio-appartement met fantastische panoramablik!

Geniet van je vakantie in de prachtige accommodatie Lärchenhof midden in de natuur en absolute stilte. Het is gelegen in de gemeente Mauterndorf op de zuidflank van de Fanningberg op circa 1400 meter hoogte, met een werkelijk spectaculair panoramisch uitzicht over de Lungau!
De accommodatie is direct gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes van de Fanningberg. Het dorpscentrum van Mauterndorf met tal van gezellige restaurants, bakkerijen, supermarkt en leuke winkels liggen op slechts 5 autominuten van de accommodatie. De golfbaan ligt op slechts 10 minuten rijden van de accommodatie. Skigebieden Lungau & Katschberg, Obertauern en Fanningberg zijn ook zeer dichtbij gelegen (5 a 10 minuten).
Lärchenhof beschikt over wellness faciliteiten en een overdekt zwembad. Er is tevens een recreatie-/speelruimte aanwezig, als ook interne receptie en ruimte met schoenwarmers en skistalling. 
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage, dus dat betekent in de winter met een sneeuwvrije auto naar de pistes! In de winterperiode wordt de toegangsweg naar accommodatie indien nodig 2 keer per dag sneeuwvrij gemaakt en is de bereikbaarheid altijd goed. Sneeuwkettingen zijn daarom zelden nodig. 

 

(bron foto's: villa4you.com)