• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Top studio-appartement met fantastische panoramablik!

Geniet van je vakantie in de prachtige accommodatie Lärchenhof temidden van natuur en absolute rust. Lärchenhof is gelegen op de zuidflank van de Fanningberg op circa 1400 meter hoogte, met een werkelijk spectaculair panoramisch uitzicht over de Lungau!
De accommodatie is direct gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes van de Fanningberg. Het dorpscentrum van Mauterndorf, met tal van gezellige restaurants, bakkerijen, supermarkt en leuke winkels, ligt op slechts 5 autominuten van de accommodatie. De golfbaan treft u op slechts 10 minuten rijden. Skigebieden Lungau & Katschberg, Obertauern en Fanningberg zijn ook zeer dichtbij gelegen (5 a 10 minuten).
Lärchenhof beschikt over wellness faciliteiten zoals een infraroodsauna, buitensauna en een overdekt zwembad. Er is tevens een recreatie-/speelruimte aanwezig voor kinderen. Er is een algemene receptie, als ook ruimtes voor schoen- en skistalling. Op aanvraag en tegen betaling kan gebruikt gemaakt worden van de algemene wasmachine-/wasdroger ruimte. Er zijn ook enkele EV-laadpunten aanwezig. 
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage, dus dat betekent in de winter met een sneeuwvrije auto naar de pistes! In de winterperiode wordt de toegangsweg naar accommodatie indien nodig 2 keer per dag sneeuwvrij gemaakt en is de bereikbaarheid altijd goed. Sneeuwkettingen zijn daarom zelden nodig. 

 

(bron foto's: villa4you.com)