• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
(bron foto's: lungau.at/tourismusverband tamsweg/marktgemeinde tamsweg/salzburgerland.com)

 

Alle voorzieningen aanwezig!

Tamsweg is het gezellige hoofdstadje van de Lungau. Alle denkbare voorzieningen zijn hier aanwezig zoals winkelcentrum, ziekenhuis, apotheek, artsen, bakkers, ambachtelijke slagers, konditoreien, bars, discotheek, restaurants etc. U loopt in circa 5 minuten vanaf Lungau Residence naar het winkelcentrum of het centraal gelegen marktplein. Op het marktplein worden ’s zomers allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd. U kunt ’s morgens in het centrum lekker vers brood halen bij een van de bakkers. En heeft u geen zin om zelf ontbijt te maken? Dan kunt u ook ontbijten op diverse locaties in het centrum!

   

Klik op onderstaande foto voor een vergroting:  

 

Levendig! 

In tegenstelling tot de andere dorpen in de Lungau zoals bijvoorbeeld Mauterndorf, St. Michael im Lungau en St. Margarethen is Tamsweg ook buiten de vakantieperioden levendig te noemen. Buiten de vakantieseizoenen is het hier dus zeker niet stil en verlaten. Door de regiofunctie van Tamsweg is hier het hele jaar door gezellige bedrijvigheid zonder het gevoel van drukte te ervaren.

 

Perfecte mix! 

Wanneer u houdt van authenticiteit, ongerepte natuur, rust en heerlijk eten dan zit u in de Salzburger Lungau helemaal goed! Hier is immers geen plaats voor het massatoerisme, is alles nog betaalbaar, zijn er geen wachtrijen bij de skiliften en kunt u in het bergrestaurant nog rustig een plekje uitzoeken en zich lekker laten bedienen door de zeer gastvrije bediening. Wat wilt u nog meer?!