• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
(bron foto's: lungau.at/tourismusverband tamsweg/marktgemeinde tamsweg/salzburgerland.com)

 

Vakantie in het hart van de Salzburger Lungau!

Sterrennachten en zonnige winterdagen zijn geen reclamebelofte in de Salzburger Lungau - het grootste UNESCO-biosfeerpark van Oostenrijk: in feite heeft de regio de meeste zonuren van het land en door het nauwelijks verstrooide licht het beste uitzicht van de sterren.

Het idyllische stadje Mauterndorf ligt op 1.100 m boven de zeespiegel en biedt alle voorwaarden voor een zorgeloze actieve of gezinsvakantie. De historische stad met zijn onmiskenbare huizen met trapgevels aan de voet van het imposante kasteel Mauterndorf is een vakantie-idylle voor gezinnen, langlaufers, skiliefhebbers, wandelaars, mountainbikers en kenners. Wie hier komt, wordt rijkelijk beloond. Met indrukwekkende uitzichten, rustige momenten en soms ook met actie - zoals op de avonturenberg Grosseck-Speiereck!

 

Perfecte mix!

Wanneer u houdt van authenticiteit, ongerepte natuur, rust en heerlijk eten dan zit u in de Salzburger Lungau helemaal goed! Hier is immers geen plaats voor het massatoerisme, is alles nog betaalbaar, zijn er geen wachtrijen bij de skiliften en kunt u in het bergrestaurant nog rustig een plekje uitzoeken en zich lekker laten bedienen door de zeer gastvrije bediening. Wat wilt u nog meer?!